Baum redt vlak voor tijd punt voor Hoogland

© Mark Kloostra
HOOGLAND - Hoogland heeft in de Derde Divisie vlak voor tijd toch nog een punt gepakt in het duel met hekkensluiter Quick: 1-1.
Verslaggever Mark Kloostra over het duel
Het duel begon niet goed voor de ploeg van Raymond Prins, die Quick na tien minuten voetballen al op voorsprong zag komen via Rachid Bouyaouzan. In de eerste helft was Hoogland niet in staat gevaarlijk te worden voor het doel van de bezoekers uit Den Haag.
Na rust kwam Hoogland goed uit de kleedkamer. Dat resulteerde vlak voor tijd in de verdiende gelijkmaker van spits Henk Baum, die op aangeven van Fouad Dahmani een bal keihard tegen de touwen schoot: 1-1. Hij behoedde zijn elftal daarmee voor een gevoelige nederlaag in de strijd om handhaving in de Derde Divisie. Het was de honderste treffer van Baum in zijn loopbaan.
10' Rachid Bouyaouzan [0-1]
81' Henk Baum [1-1]
Hoogland staat na tien wedstrijden zestiende in de Derde Divisie. Quick staat een plaats lager en is hekkensluiter.