RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Cox na zeldzame nederlaag: "Niet boos, maar teleurgesteld"

1/3
UTRECHT - Kampong-coach Alexander Cox beseft dat het spel van zijn ploeg zondag niet goed genoeg was. De Utrechters verloren voor het eerst dit seizoen, Den Bosch was met 2-1 te sterk.

Dit moet een wake-up call zijn"
Bjorn Kellerman

Tegen RTV Utrecht vertelt Cox dat hij niet boos is op zijn ploeg, maar teleurgesteld. "Dat is misschien nog wel erger dan boos. We hebben geen goede wedstrijd gespeeld. Toch krijgen we genoeg kansen en die maken we dan niet. Ook verdedigend was het niet goed", vertelt Cox.

Alexander Cox: "Het was niet goed genoeg"


SLORDIG
Volgens Cox was zijn ploeg niet scherp genoeg. "Ik vond dat we aan de bal ook technisch slordig waren. Ik weet niet wat het is, hoe je het moet noemen, concentratie of wat dan ook", aldus Cox. Bjorn Kellerman sluit zich aan bij zijn coach. "We waren niet scherp genoeg. Dit moet een wake-up call zijn", vertelt de middenvelder.

"Er komen belangrijke wedstrijden aan", blikt Kellerman vooruit. Kampong krijgt achtereenvolgens Amsterdam, Almere, Oranje-Rood en Rotterdam. "We moeten vanaf nu alles winnen. Dinsdag analyseren dan donderdag vooruit kijken en dan zondag gewoon knallen."

Bjorn Kellerman: "Er komen belangrijke wedstrijden aan"
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -