RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hockey: Schaerweijde koploper Promotieklasse na winst in regioderby

PROVINCIE UTRECHT - De hockeyers van Schaerweijde hebben in de Promotieklasse de koppositie gepakt. De ploeg uit Zeist deed dat door in de regioderby Voordaan uit Groenekan te verslaan: 3-4.

Aanvankelijk kwam Voordaan, dat thuis speelde, op voorsprong via Max Th÷nissen, maar daarna stelde Schaerweijde binnen een half uur orde op zaken. Via twee treffers van Pieter-Jan Voerman en ÚÚn goal van Jasper van Muelen Wolf werd het 1-3.

Daarna knokte Voordaan zich terug en werd het 2-3 via Adriaan Stolk. De 4-2 van Jur van der Have namens Schaerweijde vergrootte de marge daarna weer naar twee. Ondanks een late treffer uit een strafcorner van opnieuw Stolk stapte Schaerweijde uiteindelijk als winnaar van het veld: 3-4.

SCHC

De ploeg uit Bilthoven leek lange tijd af te stevenen op puntenverlies in duel met HBS, maar de degradant van de Hoofdklasse van vorig seizoen rechtte de rug en won toch. Treffers van Tom van Hooijdonk en CÚdric Terwel zorgden voor een 1-2 overwinning.

RANGLIJST

De ranglijst wordt aangevoerd door Schaerweijde en SCHC. Beide ploegen hebben achttien punten. Voordaan is de nummer acht van de Promotieklasse.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -