RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eerste thuiszege nu een must voor GVVV

VEENENDAAL - GVVV heeft deze competitie in de Tweede divisie nog geen thuiswedstrijd gewonnen. Zaterdag spelen de Veenendalers op Panhuis tegen promovendus ASWH. Gezien de cijfers over dit seizoen is het simpel: de eerste thuiszege můet dit weekend geboekt worden.

ASWH, dat op de 17e plaats vier plaatsen onder GVVV staat, heeft in uitwedstrijden namelijk nog geen punt gepakt. De doelcijfers na vijf duels op vreemde bodem zijn 2-17. GVVV heeft bovendien wat goed te maken na de 4-0 nederlaag van vorige week bij HHC Hardenberg. Bovendien won GVVV in de KNVB beker al wel twee thuiswedstrijden.

ZORGEN
Daar staat tegenover dat GVVV wel de nodige personele zorgen heeft. Captain Wilco den Hartog is na zijn twee gele kaarten in Hardenberg geschorst, terwijl Philip Ties en Tom Oostinjen geblesseerd zijn. Daarnaast laat de rentree van Patrick-Prosper Fini, die herstelt van een gebroken middenhandsbeentje, langer op zich wachten dan gehoopt.

Het is vooor het eerst sinds 2006 dat GVVV en ASWH in competitieverband tegenover elkaar staan. Van de tien duels die beide ploegen op Panhuis tegen elkaar speelden won GVVV er vijf. ASWH nam de punten vier keer mee naar Hendrik Ido Ambacht. De doelcijfers zijn 16-13 voor GVVV.

LIVE
GVVV - ASWH begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -