RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg heeft heel veel goed te maken

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg speelt zaterdag in de Tweede divisie een thuiswedstrijd tegen Katwijk. De ploeg van oud-IJsselmeervogelstrainer Jan Zoutman staat op de zesde plaats, acht plaatsen hoger dan de Blauwen.

Spakenburg heeft wat goed te maken, na de wanvertoning van afgelopen weekend in Scheveningen, die een 5-0 nederlaag opleverde voor de mannen van interim-trainer Chris de Graaf. Met schaamrood op de kaken zochten de spelers van Spakenburg daar de kleedkamer op.

"Er is deze week goed getraind", laat Chris de Graaf weten. "Maar dat was vorige week ook het geval." De interim-opvolger van John de Wolf laat weten dat hij dingen gaat wijzigen in de opstelling. "Maar wat, dat zie je zaterdag wel."

EINDHOVEN
Wie in elk geval niet in de opstelling zal staan is Robin Eindhoven. De uit Cyprus overgekomen oud-aanvaller van Koninklijke HFC is nog niet vrijgegeven door de Cypriotische voetbalbond. Ook Nathaniel Will, die tegen Scheveningen een hamstringblessure opliep, is er niet bij.

Verder ontbreken de al langer geblesseerden Mike Vreekamp en Olaf van der Sande en de geschorste Argjend Selimi. Vince Gino Dekker, die in Scheveningen ontbrak wegens ziekte, is er wel weer bij.

"Katwijk is een goeie ploeg, waar je niet zo maar even van wint", weet De Graaf. "Dat eis ik ook niet. Wat ik wel eis is honderd procent inzet."

HISTORIE
Katwijk speelde elf keer eerder op de Westmaat tegen Spakenburg. Zeven keer won Spakenburg, twee keer was er winst voor Katwijk. De oranjehemden presteren dit seizoen opvallend goed in uitwedstrijden. Tien van 17 punten werden op vreemde bodem gepakt.

Spakenburg is in beker en competitie al vijf thuisduels zonder nederlaag. Alleen tegen Jong Sparta werd gelijk gespeeld. SDO, Noordwijk, TEC en ASWH werden verslagen.

LIVE
Spakenburg - Katwijk begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -