RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

SO Soest en Abcoude kunnen periodetitel pakken

PROVINCIE UTRECHT - Drie clubs uit de provincie Utrecht kunnen zondag de eerste periodetitel pakken. In 2B heeft SO Soest goede papieren. FC Abcoude is kansrijk in 3C en in 4F is Amsvorde vooralsnog ongenaakbaar.

SO SOEST

In de 2e klasse is SO Soest met nog één duel te gaan koploper in de eerste periode. Nummer twee Pancratius heeft echter een wedstrijd minder gespeeld. Toch kan de periodetitel voor Soest zondag een feit zijn. Als de ploeg van René van der Kooy wint bij DWS, en Pancratius verliest van FC Weesp, is het feest aan de Soester Bosstraat.

FC ABCOUDE

Nog spannender is het in 3C. Daar hebben Sporting Martinus en FC Abcoude 16 punten. Zij worden gevolgd door Nieuw West United met 15 punten. In de laatste speelronde van de eerste periode spelen Sporting Martinus en Nieuw West United tegen elkaar.

Als dat duel gelijk eindigt of gewonnen wordt door Nieuw West United en Abcoude wint in Utrecht van PVC, is Abcoude periodekampioen. Als Abcoude niet wint van PVC, gaat de periodetitel sowieso naar één van de twee concurrenten.

AMSVORDE

Het Amersfoortse Amsvorde is ongenaakbaar in 4F. De ploeg kreeg in de eerste zes duels van dit seizoen zelfs nog geen tegentreffers. Hoewel in 4F nog twee duels te gaan zijn in de eerste periode, kan Amsvorde de titel zondag al wel grijpen. Als het zelf wint bij Geinburgia en Sporting Almere verliest van Aurora, is de eerste periode voor de Amersfoorters.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht