RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules moet opmars nu voortzetten

UTRECHT - Na een week waarin Hercules werd geconfronteerd met belangstelling van Spakenburg voor trainer Jochem Twisker, moet bij de Utrechters het vizier nu weer op voetbal. Want dat ging de laatste weken goed. Na twee zeges op rij zijn de Utrechters aangehaakt bij de middenmoot. Een zege van nummmer 11 Hercules op nummer 15 Dongen zou van de Utrechters een echte middenmoter maken.

NEERWAARTSE SPIRAAL
Dongen debuteerde in de Derde divisie met de derde plaats. Een jaar later werden de Brabanders vierde en vorig jaar tiende. Nu staan ze 15e. Er is dus een neerwaartse spiraal zichtbaar bij de ploeg, die dit seizoen pas één keer wist te winnen.

Van de drie keer dat Hercules en Dongen in Utrecht tegen elkaar speelden, won Hercules twee keer. Alleen vorig seizoen gingen de punten mee naar Dongen: 2-4.

MULDER
Jochem Twisker kan zondag niet beschikken over Matthijs Blijham. Doelman Fons Mulder is weer fit, net als Conner Blöte. Laatstgenoemde zal zondag echter eerst wedstrijdritme opdoen in het tweede. Mogelijk zit doelman Ppijn Vonk zondag op de bank. Ook hij was lang geblesseerd.

LIVE
Hercules - Dongen begint zondag om 14.00 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -