RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Berry Powel loodst GVVV naar eerste thuiszege in Tweede Divisie

1/3
VEENENDAAL - GVVV heeft eindelijk de eerste thuisoverwinning te pakken in de Tweede Divisie. Thuis tegen promovendus ASWH werd het 3-0 voor de Veenendalers, onder meer door twee goals van Berry Powel.

Een samenvatting van GVVV - ASWH (door Menno Schilder)


GVVV wist een sterke openingsfase om te zetten in een verdiende voorsprong. Na twaalf minuten zette spits Berry Powel de 1-0 op de borden, nadat hij om de keeper heen ging en de bal in het doel schoof. Ondanks meerdere kansen bleef dat ook de ruststand.

Kort na de pauze werd de score al verdubbeld. Jeremy de Graaf wist na een voorzet de bal diagonaal binnen te schieten voor de 2-0. Powel wist vervolgens met zijn tweede van de middag de wedstrijd op slot te gooien: 3-0.

 GVVV - ASWH op Panhuis GVVV - ASWH op Panhuis | Foto: RTV Utrecht / Menno Schilder

Een vierde goal van Jesse van Nieuwkerk werd in de slotminuten nog afgekeurd wegens buitenspel. Desondanks kon GVVV voor het eerst dit seizoen in de competitie een zege vieren. In de beker bleek Panhuis al wel vruchtbare grond voor GVVV.

12' Berry Powel [1-0]
47' Jeremy de Graaf [2-0]
64' Berry Powel [3-0]

Door de zege klimmen de Veenendalers weg uit de onderkant van de middenmoot. Met 15 punten uit twaalf duels is het een middenmotor.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht