RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Periodetitels voor Jonathan en Amsvorde

PROVINCIE UTRECHT/ZEIST - In meerdere competities van het amateurvoetbal viel dit weekend de beslissing in de eerste periode. Onder meer Delta Sports'95 en CJVV liepen die titel mis. Jonathan en Amsvorde mochten wel feest vieren.

ZONDAG

TWEEDE KLASSE B
SO Soest kon deze week de periodetitel grijpen, maar dat gebeurde niet. Tegen DWS speelde de Soest met 2-2 gelijk. Concurrent Pancratius, dat ook nog een wedstrijd tegoed heeft, won van FC Weesp met 3-2 en veroverde zo de periodetitel.

DERDE KLASSE C
In deze klasse maakte regiogenoot FC Abcoude kans op de periodetitel, maar het had concurrentie van Swift en Sporting Martinus. FC Abcoude speelde tegen het Utrechtse PVC met 3-3 gelijk en greep dus naast de titel. Swift won met 5-0 van Vreeswijk en kroonde zich zo tot periodekampioen.

VIERDE KLASSE F
Amsvorde heeft met één duel te gaan in de eerste periode de periodetitel al binnen. De Amewrsfoorters wonnen met 5-2 van Geinburgia, concurrent Sporting Almere ging met 2-3 onderuit bij Aurora. Het verschil van acht punten is voor Almere niet meer te overbruggen.

ZATERDAG

TWEEDE KLASSE B
Delta Sports'95 greep naast de periodetitel. Een 4-1 overwinning op Victoria was niet genoeg voor de Houtenaren om Loosdrecht van de eerste plaats te verdrijven. Loosdrecht won met 4-2 bij BFC en pakte de periodetitel.

DERDE KLASSE C
Het Amersfoortse CJVV was vooraf medekoploper en won van 't Gooi, maar zag concurrent Laren'99 geen fout maken. Hierdoor ging de periode naar Laren, dat met 6-2 won tegen Olympia'25.

DERDE KLASSE D
Jonathan heeft in de Derde Klasse B de periodetitel binnengehaald. De ploeg uit Zeist won overtuigend met 2-0 van Vriendenschaar en was zo zeker. Zelfs een gelijkspel had genoeg geweest voor Jonathan, dat tot nu toe alles gewonnen heeft.

Brederodes uit Vianen (6-0 zege op DVSU) zat op het vinkentouw om te profiteren van een misstap van Jonathan, maar die kwam er niet.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -