IJsselmeervogels wacht al vier duels op zege: "Dat is de fase waar we in verkeren"

Ted Verdonkschot
Ted Verdonkschot © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Trainer Ted Verdonkschot hoopt dat het tij snel keert bij zijn ploeg. IJsselmeervogels gaat na een klinkende competitiestart nog maar net aan kop in de Tweede Divisie. "Teveel jongens vechten momenteel tegen zichzelf."
IJsselmeervogels heeft al vier wedstrijden op rij niet meer gewonnen in de Tweede Divisie. De vorige drie duels werden gelijkgespeeld en zaterdag werd voor het eerst dit seizoen verloren. "Teveel jongens vechten momenteel tegen zichzelf. Baltempo te laag aannames niet goed, verkeerde keuzes maken. Dat is de fase waar we in verkeren", aldus trainer Ted Verdonkschot tegen RTV Utrecht.
Trainer Ted Verdonkschot na late winst: "Dat mag natuurlijk niet meer gebeuren"
De winnende treffer van Quick Boys tegen IJsselmeervogels viel in de 92e minuut. "Dat mag natuurlijk niet. Dat ze nog zo'n bal nog voor kunnen gooien, dat mag natuurlijk niet", zegt de oefenmeester duidelijk. Hij zag zijn ploeg ook grote kansen missen. "Dat zeg ik dat is de fase waar we inzitten, normaal vliegen die ballen erin en kom je 1-0 of 2-0 voor."
Normaal vliegen die ballen erin en kom je met 1-0 of 2-0 voor te staan
Ted Verdonkschot

SPELERS WEIGEREN INTERVIEW

Enkele spelers van IJsselmeervogels wilden na afloop niet meewerken aan een interview. Ze waren naar eigen zeggen te erg teleurgesteld. "Je moet gewoon je plicht doen. Dat moeten zij ook en dat moet ik ook", reageert Verdonkschot op de beslissing van de spelers.
Gwaeron Stout wilde wel reageeren op de moeizame resultaten van zijn ploeg. "We moeten het omgooien met zijn allen", reageert de middenvelder. "Het is moeilijk om te zeggen waar het aan ligt. Het begint met hard werken, we moeten terug naar de basis, knokken voor elke meter, dan moet de kwaliteit uiteindelijk weer boven komen te drijven."
Gwaeron Stout: "Terecht dat zij winnen"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.