RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Goede reeks Hercules beëindigd na nederlaag tegen laagvlieger

UTRECHT - De goede reeks van Hercules is na twee achtereenvolgende overwinningen ten einde gekomen. De Derde divisionist uit Utrecht ontving laagvlieger Dongen op sportpark Voordorp, maar ging ten onder: 0-1.

Vlak na rust kwamen de bezoekers uit Noord-Babant op voorsprong via Roshendley Saez, die de onoplettende defensie van Hercules te slim af was en de openingstreffer op het scorebord zette.

Daarna was het grotendeels aan Hercules-doelman Fons Mulder te danken dat de achterstand niet verder opliep. Mulder redde zijn ploeg een aantal keer en voorkwam zo de 0-2.

Toch leek Hercules daarna nog een goede kans te krijgen om de stand vlak voor tijd gelijk te trekken, toen Bjorn van Gorkom over knie ging in het vijandelijke strafschopgebied. De scheidsrechter liet echter doorspelen en daarna trok Dongen de voorsprong over de streep.

47' Roshendley Saez [0-1]

RANGLIJST
De ploeg van Jochem Twisker staat nog wel boven de degradatiestreep in de Derde Divisie, op de elfde plaats. Komende week staat het duel met Westlandia op het programma.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -