RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SCHC wint burenruzie en volgt koploper Schaerweijde

1/2
BILTHOVEN/GROENEKAN - Hockeyploeg SCHC heeft de burenruzie met Voordaan gewonnen. De Bilthovenaren versloegen de ploeg uit Groenekan met 4-2.

Al na twaalf minuten waren er twee doelpunten gevallen. Luuk van Duren tekende voor de openingstreffer namens SCHC, maar het brutaal spelende Voordaan liet zich niet zo makkelijk wegzetten. Mike Huisman tekende een paar minuten na de openingstreffer voor de gelijkmaker namens de Groenekanners.

Het veldoverwicht van SCHC werd daarna beloond, toen opnieuw Van Duren scoorde en de 2-1 binnensloeg. Uit de derde strafcorner van Thijn Knetemann werd het ook nog 3-1. Toch werd het daarna nog spannend, toen Voordaan opnieuw een aansluitingstreffer maakte uit een strafcorner: 3-2.

 Voordaan baalt van de nederlaag. Voordaan baalt van de nederlaag. | Foto: Fotostudio Red Green Blue

De beslissing viel uiteindelijk toen Cťdric Terwel de marge wederom vergrootte naar twee, door de vierde Bilthovense treffer keihard binnen te slaan: 4-2.

RANGLIJST
SCHC blijft dankzij de overwinning in de derby in het spoor van regiogenoot Schaerweijde, dat zondag eveneens won en aan kop gaat in de Promotieklasse. Voordaan staat achtste.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -