RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ommekeer zorgt voor trots bij Kampong: "We hebben er heel veel energie ingegooid"

1/3
UTRECHT - Kampong is blij dat het werk wat is verricht tegen Amsterdam(4-3) werd beloond. "Het was puur vechten vandaag en dat hebben we goed gedaan", reageert Jip Janssen tegen RTV Utrecht.

Het wordt daardoor nog spannend op het eind, maarja dat is ook wel mooi"
Boet Phijffer

Na vier minuten keek Kampong tegen een 0-2 achterstand aan. Dat was even schrikken voor Kampong-speler Boet Phijffer. "Het ging allemaal wel heel makkelijk. Ik had niet het gevoel dat we niet scherp waren, het overkwam ons een beetje", aldus Phijffer in gesprek met RTV Utrecht.

Boet Phijffer: "We hebben er veel energie ingegooid"


"We hebben vandaag heel veel strijd geleverd", vervolgt Phijffer zijn verhaal. "Als je meer energie levert dan verover je de afvallende ballen, dan kunnen we lekker gaan hockeyen", aldus de hockeyer die ook kritisch blijft. "We hadden nog wel meer kunnen scoren. Het wordt daardoor nog spannend op het eind, maar ja dat is ook wel mooi."

STRAFCORNERS
Vorige week wist Janssen via negen strafcorners nul keer te scoren. Deze week wist hij uit de twee strafcorners die zijn ploeg kreeg twee keer te scoren. "Vorige week won de keeper van mij, nu won ik van de keeper", reageert Janssen. "Ik heb deze week een extra stapje gedaan want je gaat toch even nadenken."

Jip Janssen: "Ik heb er deze week een tandje bovenop gegooid"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -