RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twisker baalt na onverwachte nederlaag Hercules: "Er zit nog steeds weinig stabiliteit in het team"

1/3
UTRECHT - Trainer Jochem Twisker baalde na afloop van Hercules - Dongen (0-1) als een stekker. Zijn ploeg leek met Dongen een ideale tegenstander te hebben getroffen om een zegereeks van drie neer te zetten, maar kwam eigenlijk geen moment goed in de wedstrijd.

Jochem Twisker in gesprek met Arnold Schenk


Inmiddels staat Twisker anderhalf jaar aan het roer bij de Utrechtse derdedivisionist en stoort het hem dat er maar geen stabiliteit lijkt te zijn bij zijn elftal. De ene week haalt Hercules een enorm hoog niveau, terwijl het verval de wedstrijd erna weer kan intreden. "Daar erger ik me natuurlijk mateloos aan, want soms spelen we echt fantastisch. Ik vind het dan ook onbegrijpelijk dat we vandaag zo voor de dag komen, maar aan de andere kant is dat ook mijn verantwoordelijkheid."

Het ontbrak Hercules aan agressiviteit, de wil om de tegenstander écht de wil op te leggen, met en zonder bal. "Dat verwijt ik mijn spelers niet eens, maar het is wel een constatering. Volgens mij doet iedereen wel z'n stinkende best, alleen is het ook een kwestie van slimmigheid."

Dat zag ook doelman Fons Mulder, die zijn ploeg nog een aantal keer behoedde van meer tegentreffers. "Misschien is het ook een kwestie van mentale weerbaarheid. In de rust bespreken we natuurlijk een aantal zaken die beter moeten. Het is heel frustrerend dat het dan juist op die manier fout gaat."

Doelman Fons Mulder (Hercules): "Het zit ook een beetje tussen onze oren"


SPAKENBURG

De voorbije weken was het ook onrustig rondom de positie van trainer Twisker bij Hercules. De oefenmeester staat allerminst ter discussie op sportpark Voordorp, maar werd in verband gebracht met Spakenburg, waar John de Wolf onlangs vertrok. Hercules wilde hem echter niet laten gaan en dus lijkt Twisker 'gewoon' bij Hercules te blijven.

"Die kans lijkt aan me voorbij te gaan", aldus Twisker tegenover RTV Utrecht. "Hercules heeft aangegeven geen adequate opvolger te kunnen vinden op de korte termijn en daarom houden ze mij aan m'n contract." "Jammer", zo zegt Twisker. "Maar wie weet dient zich aan het eind van het seizoen een nieuwe kans aan. Tot die tijd blijf ik gewoon gefocust op Hercules."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -