IJsselmeervogels blijft ongeslagen

UTRECHT - IJsselmeervogels blijft ook na vijf duels de koploper in de Hoofdklasse B. De Vogels wonnen met 4-1 van Zwaluwen'30. Doelpunten kwamen van Andre Kemper, Jasper Bolland en twee maal Jeffrey Winter.
Spakenburg kon niet winnen bij GVVV. De Veenendalers waren met 3-1 te sterk voor de Blauwen. De goals waren afkomstig van Danny van Brenk en twee keer Dennis van Meegdenburg. Maurice van de Wilt scoorde de enige goal voor Spakenburg.
DOVO was te sterk voor RKAV Volendam. De Veenendalers wonnen met 0-1 door een doelpunt van Brayton Biekman. Geinoord verloor opnieuw in de slotfase. Ditmaal was Ajax met 3-4 te sterk voor de ploeg uit Nieuwegein. Niels Maat, Andy van Vliet en Paul Roestenburg waren trefzeker voor Geinoord.
In de stand staat IJsselmeervogels fier aan kop met vijftien punten uit vijf duels. Spakenburg laat door het gelijkspel een gat vallen met IJsselmeervogels. De Blauwen hebben nu tien uit vijf. DOVO staat nog net in het linkerrijtje. DOVO staat op de zevende plaats met zeven punten. Geinoord staat laatste met drie punten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.