RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV moet van de wisselvalligheid af

VEENENDAAL - Het kan vriezen en het kan dooien, dit seizoen voor GVVV. De Veenendalers slaagden er in de Tweede divisie nog niet in om twee duels op rij te winnen. Met die gewoonte moet zaterdag gebroken in de uitwedstrijd tegen TEC. Met een tweede zege in twee duels zou GVVV zich stevig in de middenmoot nestelen.

De streekderby tegen TEC stond in de Tweede divisie twee keer eerder op het programma. De eerste keer verloor GVVV met 4-2, een seizoen later wonnen de Veenendalers met 2-1. Vorig jaar werd het duel niet gespeeld, omdat TEC toen in de Derde divisie speelde.

BIJ TEC is na een goede start, met 6 punten uit twee duels, de klad er behoorlijk ingekomen. Na een matige reeks volgde vorige maand een opleving met een verrassende zege op Katwijk, maar daarna volgden weer drie nederlagen. De ploeg uit Tiel is daardoor afgezakt naar de 14e plaats, GVVV is tiende.

BLESSURES
GVVV-trainer Niek Oosterlee kan zaterdag weer beschikken over Patrick-Prosper Fini. Hij is hersteld van een gebroken middenhandsbeentje. Philip Ties en Tom Oostinjen ontbreken, evenals de langdurig geblesseerde Martin van Eck.

Het duel tussen TEC en GVVV begint zaterdag om 18.00 uur en is daarom niet live te volgen bij Radio M Utrecht. Zondag hoort u wel de reacties.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -