Hercules maakt zich op voor doelpuntrijk treffen

© Geert Lommers
UTRECHT - Als de voortekenen niet bedriegen, wordt Westlandia - Hercules in Derde divisie dit weekend een duel met veel doelpunten. Bij de drie vorige bezoeken van Hercules aan Naaldwijk vielen maarliefst 17 doelpunten. De eerste twee keer won Westlandia met 4-3, vorig jaar werd het 2-1 voor Hercules.
Zondag staan er twee ploegen tegenover elkaar die op voorhand hadden verwacht hoger te staan op de ranglijst. Hercules staat elfde, Westlandia is 15e. Dat komt mede doordat Westlandia pas in de zevende speelronde de eerste seizoenszege boekte. Hercules liet zich vorige week verrassen door het laaggeklasseerde Dongen. Bij winst zou de formatie van Jochem Twisker achtste hebben gestaan.
Twisker kan zondag niet beschikken over de geblesseerden Matthijs Blijham en Colin Broers.

HOOGLAND

Hoogland ontvangt zondag Gemert, dat vorige seizoen evenals Hoogland promoveerde vanuit de Hoofdklasse. Maar terwijl Hoogland voorlaatste staat, vinden we Gemert terug op de 16e plaats. Dat het niet super loopt, bleek ook tijdens een oefenduel deze week. De ploeg van Raymond Prins ging op eigen veld met 3-2 onderuit tegen 2e klasser SO Soest.
Bij Hoogland ontbreekt zondag Dave Dekker. Hij heeft verplichtingen op zijn werk. Stijn Mossink is nog geblesseerd.
De thuisploeg begon de competitie met een overwinning, maar is sindsdien al negen duels op rij zonder zege.

LIVE

Zowel Hoogland als Hercules trappen zondag om 14.00 uur af. Beide duels zijn live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.