De Geus blij met eerste én beslissende treffer: "Ik wilde echt niet verliezen"

© RTV Utrecht / Robert Claus
UTRECHT - Voor Kampong-speler Jonas de Geus was het duel van zaterdag tegen Almere (3-4 winst) extra speciaal. Tegen zijn oude ploeg maakte hij zes minuten voor tijd de winnende treffer.
Ik zou helemaal gek worden als we hadden verloren
Jonas de Geus
"Het was een moeilijke middag", begint De Geus. "Het is speciaal om hier terug te zijn. En dan mijn eerste goal voor Kampong maken op mijn oude veld, dat is wel grappig."
De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Almere naar Kampong. "Ik wilde echt niet verliezen. Heel veel jongens uit deze ploeg ken ik nog. Ik zou helemaal gek worden als we hadden verloren. Op het moment dat ik scoorde wist ik dat het een belangrijke was, dat is hartstikke mooi."
Matchwinner De Geus: "Almere heeft het goed gedaan vandaag"

VEERKRACHT

"We wisten tijdens de wedstrijd dat we veel beter konden", vertelt De Geus verder. "We hebben het op karakter om kunnen draaien." Coach Alexander Cox vond het een draak van een wedstrijd. "Het is belangrijk voor het gevoel dat je wedstrijden die je heel slecht speelt ook wint. Ik heb geen flauw benul waarom we vandaag zo slecht waren", aldus Cox.
Alexander Cox: "Geen idee waarom we zo slecht waren"
Kampong moest zich meerdere malen terugknokken van een achterstand. "Dat is het enige waar ik positief over ben", vervolgt de trainer, die zondagmiddag opnieuw in actie komt met zijn ploeg. Oranje-Rood is dan de tegenstander. Dat Kampong twee keer in actie komt in twee dagen, daar is Cox niet blij mee.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.