RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels wint weer eens en pakt periodetitel

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Koploper IJsselmeervogels heeft in de Tweede Divisie weer eens gewonnen. De Rooien hadden de afgelopen vier wedstrijden geen overwinning geboekt. Zaterdag won de ploeg van trainer Ted Verdonkschot met 1-3 van Kozakken Boys. IJsselmeervogels veroverde daarmee de eerste periodetitel.

Verslaggever Arnold Schenk over de winst van IJsselmeervogels


IJsselmeervogels kwam goed uit de startblokken. Dat resulteerde in de achtste minuut voor de 0-1 voorsprong: Robbert Olijfveld was de gevierde man. Twintig minuten later viel de 1-1. Kay Tejan kopte de gelijkmaker binnen namens de thuisploeg.

Kort daarna was het opnieuw Olijfveld die IJsselmeervogels op voorsprong bracht. In de 32e minuut maakte hij de 2-1. Die voorsprong werd vervolgens niet meer weggeven, maar juist vergroot. Zes minuten voor tijd maakte Danny van den Meiracker er 1-3 van. De spits schoot de bal in de korte hoek knap binnen.

8' Robbert Olijfveld [0-1]
28' Kay Tejan [1-1]
32' Robbert Olijfveld [1-2]
85' Danny van den Meiracker [1-3]

IJsselmeervogels gaat in de Tweede Divisie met 25 punten aan de leiding. Koninklijke HFC staat tweede met 23 punten. Het verschil met nummer drie HHC Hardenberg, dat met 2-0 verloor van Noordwijk, heeft IJsselmeervogels vergroot tot vier punten. AFC staat vierde met hetzelfde puntenaantal als HHC Hardenberg.

PERIODETITEL
Door de overwinning pakt IJsselmeervogels de eerste periodetitel van de Tweede Divisie. De periodekampioenen plaatsen zich voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker (die van volgend seizoen) en hoeven dus geen voorronde te spelen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -