RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels opgelucht: "We hebben weer laten zien dat we een sterke ploeg zijn"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De spelers van koploper IJsselmeervogels waren zaterdag opgelucht dat er weer eens werd gewonnen in de Tweede Divisie. "Deze winst komt op een heel lekker moment", zegt Gwaeron Stout.

Voor ons is deze overwinning hartstikke belangrijk voor het vertrouwen"
Danny van den Meiracker

IJsselmeervogels was zaterdag met 1-3 te sterk voor Kozakken Boys. De laatste vier duels verloren De Rooien één keer en speelde het drie keer gelijk. IJsselmeervogels won dus 'eindelijk' weer eens. "Gelukkig wel zeg", spreekt Danny van den Meiracker opgelucht na afloop. "We hebben er keihard voor geknokt. Het is ook een terechte overwinning."

Van den Meiracker besliste in de 85e minuut de wedstrijd, hij maakte de 1-3 van. "Maikel (De Harder, red) geeft hem goed mee. Toen zat er maar één ding op: die bal keihard in het goal rammen. Voor ons is deze overwinning hartstikke belangrijk voor het vertrouwen." Middenvelder Gwaeron Stout sluit zich daarbij aan. "We zijn al vier, vijf weken niet in de grootste vorm. We hebben gestreden voor de winst en laten zien dat we een moeilijk te kloppen ploeg zijn."

Danny van den Meiracker: "Deze is belangrijk voor het vertrouwen"


GOEDE MOMENT
"Je weet dat als je vier keer op rij niet wint, dat er wordt gemord", aldus Stout. "Daarom komt deze overwinning wel op een heel goed moment. Dit zijn belangrijke punten. Als je vandaag niet had gewonnen, dan had je ook de periodetitel verspeeld die drie weken geleden al binnen had moeten zijn. Het is voor ons heel erg lekker."

TRANSFER STOUT
Stout maakte afgelopen zomer de overstap van Kozakken Boys naar IJsselmeervogels. De afgelopen week kwamen er geruchten naar buiten dat Stout komende zomer terugkeert naar Kozakken Boys. "Daar ga ik absoluut niets over zeggen", reageerde Stout resoluut.

Stout wil niets zeggen over mogelijke terugkeer naar Kozakken Boys


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -