Hoogland pakt punt door goal in blessuretijd tegen tien man

© Mark Kloostra
HOOGLAND - Hoogland heeft in de Derde divisie een punt gepakt tegen Gemert door een goal in de blessuretijd. Oskar van Logtestijn maakte de 3-3 tegen tien man door een rode kaart.
Gemert, dat net als Hoogland vorig seizoen promoveerde naar de Derde divisie, was de eerste helft beter. Toch kwam Hoogland in de negentiende minuut op een 1-0 voorsprong. Coen Heus schoot een vrije trap in de kruising. Deze treffer was extra speciaal voor hem, omdat hij na een jaar blessureleed zijn rentree maakte.

AANVALSDRANG

Lang kon Hoogland niet genieten van de 1-0. Keeper Sebastian Bruin keerde veel grote kansen, maar de inzet van Ralf Kemper was hem te machtig. Bij de 1-2 van Gemert was Kemper ook betrokken. Hij kopte op de lat, waarna Bram Jacobs scoorde.
Op het eind van de eerste helft nam de aanvalsdrang af van Gemert, dat nog wel een grote kans creërde. Hoogland ging beter meevoetballen.

SLAPEN

In de tweede helft, waarin de teams gelijkwaardig waren, gebeurde weinigs noemenswaardigs, totdat Gemert een vrije trap kreeg. Die werd snel genomen, Hoogland stond te slapen en Thijs van Pol schoot de 1-3 binnen. De wedstrijd leek daardoor beslist, maar Henk Baum bracht de spanning terug. Hij kreeg de 2-3 op zijn naam. Baum kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker.

SPEKTAKEL

De slotfase was een spektakel. Doelpuntenmaker Ralf Kemper van Gemert kreeg een rode kaart na een knokpartij. Tegen tien man maakte Van Logtestijn de 3-3.
19' Coen Heus [1-0]
26' Ralf Kemper [1-1]
31' Bram Jacobs [1-2]
65' Thijs van Pol [1-3]
68' Henk Baum [2-3]
90' Oskar van Logtestijn [3-3]

LASTIG DUEL

Hoogland wacht al tien duels op een zege en blijft voorlaatste door het gelijkspel tegen het hogergeklasseerde Gemert. Komend weekeinde staat weer een lastige wedstrijd op het programma voor Hoogland. Ze gaan op bezoek bij koploper OSS'20.