Zwalkend Hercules verzuimt aan te haken bij subtop

© Arnold Schenk
UTRECHT - Het lukt Hercules maar niet om een constante serie neer te zetten in de Derde divisie. De ploeg van Jochem Twisker ging zondag op bezoek bij Westlandia, maar kon geen vuist maken: 2-0.
De Utrechters kwamen eigenlijk geen moment in de wedstrijd, maar tot een achterstand leidde dat nog niet in de eerste helft. Westlandia - met voormalig FC Utrecht-speler Eduard Duplan in de basis - was wel de betere ploeg.
Dat zorgde na rust dan ook voor de verdiende voorsprong voor de Westlanders, die op 1-0 kwamen via een kopbal van verdediger Steve van Kesteren uit een hoekschop. Hercules probeerde het daarna wel via het befaamde positiespel, maar toen Giovialli Serbony twintig minuten voor tijd tekende voor de 2-0 was het Utrechtse verzet gebroken.
47' Steve van Kesteren [1-0]
67' Giovialli Serbony [2-0]

RANGLIJST

Hercules verzuimt de grijze middenmoot te ontstijgen en blijft net boven de onderste regionen hangen. Westlandia stijgt naar de tiende plaats.