RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong is heer en meester maar verliest: "We hebben voor hetere vuren gestaan"

1/4
UTRECHT - Een raar gevoel overheerste zondag bij Kampong na de nederlaag tegen Oranje Rood. De Utrechters legden de Brabanders de wil op, maar de ploeg van Alexander Cox verloor met 1-3.

Dit is heel zuur want het zijn belangrijke punten"
Bjorn Kellerman

"We speelden een hele goede wedstrijd", zegt Bjorn Kellerman na afloop. "Het is zonde. Dit was echt niet nodig geweest. Dit is heel zuur want het zijn belangrijke punten. Elke wedstrijd moeten we winnen. Als we net als gisteren hadden gewonnen dan hadden we een goed weekend gehad, dat hebben we nu niet. We hebben al teveel punten verloren dit seizoen."

Bjorn Kellerman: "Dit was echt niet nodig geweest"


HEER EN MEESTER
"Ik heb tijdens de wedstrijd geen één keer gedacht dat we niet zouden winnen. Je moet wel die kansen maken, als je dat niet doet dan verlies je", spreekt Kellerman over het feit dat ze heer en meester waren tegen Oranje Rood. "Dat is het verhaal." Jip Janssen baalt ook als een stekker. "Dit doet pijn. We hebben het wel aan onszelf te danken. We bleven er wel in geloven, maar toen die 1-3 viel was het over", aldus Janssen.

We moeten blijven geloven in wat we kunnen"
Jip Janssen

Kampong is door de nederlaag naar de de vijfde plek gezakt. Verdediger Janssen raakt nog niet in paniek. "We hebben voor hetere vuren gestaan. We moeten blijven geloven in wat we kunnen. Als we dat doen dan ben ik er wel zeker van dat we bij de play-offplekken staan."

Jip Janssen: "We hebben voor hetere vuren gestaan"


 Jip Janssen Jip Janssen | Foto: Jan Kruijdenberg


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -