RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Paes en Hoogma op de bank bij oefenzege Jong Oranje

UTRECHT - FC Utrecht-spelers Maarten Paes en Justin Hoogma hebben vanaf de bank Jong Oranje zien winnen van Jong Engeland. De keeper en de verdediger waren op De Vijverberg in Doetinchem getuige van een 2-1 overwinning.

Paes en Hoogma kwamen in de eerste Jong Oranje-wedstrijd van deze internationale week wel in actie. In het duel in de EK-kwalificatie op bezoek bij Jong Gibraltar (0-6 zege) speelden zij de hele wedstrijd.

In de oefenpot tegen Jong Engeland werden zij door bondscoach Erwin van de Looi vervangen door respectievelijk Kjell Scherpen en Rick van Drongelen.

HET GROTE ORANJE
Het Nederlands elftal wist de afsluitende wedstrijd in de EK-kwalificatie tegen Estland eenvoudig te winnen. Met Matthijs de Ligt uit Abcoude 90 minuten op het veld werd met 5-0 gewonnen. Oud-FC Utrecht-speler Kevin Strootman viel in en gaf een assist.

Namens Oranje waren er twee debutanten. AZ-spelers Calvin Stengs en Myron Boadu speelden voor het eerst in 'het grote Oranje' en ontvingen een haasje. Boadu scoorde één goal. Zaterdagavond komen zij met AZ naar De Galgenwaard voor het Eredivisie-duel met FC Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -