RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Derde divisie B: Hercules en Hoogland treffen top 2

UTRECHT - Hoogland en Hercules gaan een loodzware middag tegemoet in de Derde divisie. Hercules speelt in eigen huis tegen de nummer 2 van de ranglijst OFC. Hoogland gaat op bezoek bij de ongeslagen koploper OSS 1920.

Hercules dacht drie weken geleden het lek boven te hebben. Een slechte reeks was afgesloten, er was twee keer op rij gewonnen en de middenmoot lonkte. Maar na twee nieuwe nederlagen, al dan niet veroorzaakt door de oorzaak rond het mogelijke vertrek van trainer Jochem Twisker naar Spakenburg -dat uiteindelijk niet doorging- is Hercules weer gezakt op de ranglijst. De Utrechters zijn 13e.

Zondag ontbreken de geblesseerden Matthijs Blijham en Colin Broers, en waarschijnlijk ook Ralph Hovestad. Hij raakte donderdag op de training geblesseerd.

Hercules speelde in de Derde divisie drie keer eerder thuis tegen OFC. Beide ploegen wonnen ťťn keer, ťťn keer werd het gelijk. Het doelsaldo is 6-3 voor Hercules.

HOOGLAND
Hoogland, voorlaatste op de ranglijst, staat voor de opdracht OSS 1920 de eerste nederlaag van deze competitie toe te brengen. De Brabanders zijn echter ijzersterk: ze zijn niet alleen ongeslagen, ze hebben ook ook de meest scorende aanval en de minst gepasseerde verdediging.

Bij Hoogland keren Dave Dekker en Edwin Hermsen terug in de wedstrijdselectie. Stijn Mossink is er nog niet bij. Tim van Iddekinge heeft de training hervat maar is nog lang niet wedstrijdfit.

LIVE
Beide duels zijn zondagmiddag live te volgen via Radio M utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -