Verdonkschot twijfelde 'of hij het nog een jaar kon opbrengen' bij de Vogels

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Ted Verdonkschot twijfelde over een vervolg bij IJsselmeervogels en het bestuur van de Vogels twijfelde over Ted Verdonkschot. Daarom is besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Dat vertelt Verdonkschot tegen RTV Utrecht.
De reservespelers hangen de vlag uit en de jongens die het jammer vinden hebben dat persoonlijk gezegd
Ted Verdonkschot
"We hebben gezamenlijk besloten om niet verder te gaan", aldus Verdonkschot. "Het is een intensieve club en groep. Dat heb ik anderhalf jaar met veel plezier gedaan, maar nu begin je te twijfelen en het bestuur ook."
Afgelopen seizoen was er een onrustige periode aan de rode zijde van de Westmaat, maar daar heeft dit besluit niets mee te maken volgens Verdonkschot. "Ik heb nu een andere groep en dat gaat prima. Maar je moet je afvragen of je het nog een jaar kan opbrengen. Dat was bij mij de twijfel. Dan kom je gezamenlijk tot dit besluit", zegt hij.
Verdonkschot: "Je moet je afvragen of je het nog een jaar kan opbrengen"
Nadat besloten was om niet verder te gaan na dit jaar, werd het nieuws direct naar buiten gebracht. "Je kan blijven wachten, maar je houdt niets stil met al die sociale media. Daarom hebben we besloten om het zo naar buiten te brengen.", zegt Verdonkschot, die weet dat een deel van de selectie blij zal zijn. "De reservespelers hangen de vlag uit en de jongens die het jammer vinden hebben dat ook persoonlijk gezegd."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.