RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meijers pakt bij debuut met Spakenburg winst bij GVVV

1/2
VEENENDAAL/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eric Meijers heeft bij zijn debuut als trainer van Spakenburg drie punten veroverd. De Blauwen waren zaterdag in de regioderby in de Tweede Divisie tegen GVVV met 1-2 te sterk.

LANG WACHTEN
Het was bij de regioderby voor de bezoekers even wachten op doelpunten. GVVV had in de eerste helft enkele kansen maar doelman Leon ter Wielen van Spakenburg werd niet gepasseerd. Toen de eerste treffer eenmaal viel was de ban gebroken.

In de 68e minuut schoot invaller Roy Castien de 0-1 binnen namens Spakenburg. Drie minuten later was het opnieuw raak voor de ploeg van Meijers. Everton Pires Tavares zorgde voor de 0-2.

 GVVV  -Spakenburg GVVV -Spakenburg | Foto: RTV Utrecht / Bert Kous

Vervolgens kopte Jesse van Nieuwkerk na een voorzet van Soufiane Lachmouchi de 1-2 op het scorebord namens de thuisploeg. Dezelfde Van Nieuwkerk had even later ook de kans om de gelijkmaker op zijn naam te zetten, maar hij faalde.

EERSTE ZEGE MEIJERS
GVVV zette in het laatste kwartier nog flink aan, maar er viel tot ongenoegen van de Veenendalers geen treffer meer. En dus pakte trainer Eric Meijers, die maandag begon bij Spakenburg als opvolger van de naar Feyenoord vertrokken John de Wolf, in zijn eerste duel de volle buit.

68' Roy Castien [0-1]
71' Everton Pires Tavares [0-2]
73' Jesse van Nieuwkerk [1-2]

Spakenburg gaat door de winst over GVVV heen op de ranglijst. De Veenendalers zakken naar de tiende plek, Spakenburg staat nu negende.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -