RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Interim-trainer DOVO: "Tot de 3-1 dacht ik dat er meer te halen viel"

1/3
VEENENDAAL - Interim-trainer José de la Fuente Pozo gaat ondanks de 4-1 nederlaag tegen Sparta Nijkerk met een goed gevoel het weekend uit. De tijdelijke opvolger van Gert Kruys zag bij tijd en wijlen goed voetbal. "De laatste bal komt alleen niet goed uit, waardoor we niet dat doelpunt kunnen maken", zegt hij.

"Als ik zie hoe we gegroepeerd tot de 4-1 verdedigen, dan hebben de jongens zich goed aan de taken gehouden", aldus De la Fuente Pozo. "We komen na vijf minuten op achterstand, dat is een ongelukkige situtie. Daarna zakt de moed je in de schoenen als we wéér een penalty tegen krijgen. Het was wel een terechte."

Interim-trainer DOVO: "Van wat we vandaag hebben gezien, valt nog wel wat te maken"


Toch wist DOVO zich terug in de wedstrijd te knokken via Jasper Waalkens. "Na het doelpunt van Jasper dacht ik dat er meer te halen viel. We pakken het goed op, kunnen voetballen tussen de linies en dan vinden we ook de juiste mensen. De laatste bal komt alleen niet goed uit, waardoor we niet dat doelpunt kunnen maken. Maar tot aan de 3-1 dacht ik dat er meer te halen viel", vertelt de Veenendaler.

Quincy Arends: "Ik ben geen theatermannetje"


Dat de Veenendaalse ploeg daarna instort, is geen verrassing voor De la Fuente Pozo. "Dan is er een herhaling van zetten. Het is lastig om daar weer overheen te komen. De spelers hebben echt alles gegeven, dat was ook de opdracht. Dat hebben ze gedaan en dan is de 4-1 een formaliteit. Van wat we vandaag hebben gezien, valt nog wel wat te maken", voorspelt hij.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -