Oosterlee vindt nederlaag onterecht: "Ik heb een heel goed GVVV gezien"

© Geert Lommers
VEENENDAAL/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - GVVV-trainer Niek Oosterlee baalt er ontzettend van dat zijn ploeg zaterdag met lege handen stond. De Veenendalers speelden goed tegen Spakenburg, maar verloren met 1-2.
Een gelijkspel had nog niet eens verdiend geweest vandaag
Niek Oosterlee
"Het is een beetje gestolen", reageert Oosterlee. "Wij maken onze kansen niet af en we kregen er heel makkelijk twee om onze oren. Ik heb gewoon een heel goed GVVV gezien. Spakenburg speelde heel erg op de omschakeling. Ze zijn eigenlijk niet gevaarlijk geweest", zegt Oosterlee overtuigend.
Spakenburg-trainer Eric Meijers is het niet met Oosterlee eens. Hij vindt de overwinning niet gestolen. "Wij hebben vandaag bepaald op het veld wat er gebeurde", aldus de trainer van de Veenendalers. "Een gelijkspel had nog niet eens verdiend geweest vandaag. Soms krijg je iets meer, soms krijg je iets minder. Daar word je een grote man van."

WISSEL DEN HARTOG

Oosterlee wisselde voor de tweede week op rij zijn aanvoerder Wilco den Hartog. De verdediger reageerde geïrriteerd op zijn wissel. "Dat is een teleurstelling bij hem", zegt Oosterlee. "Wij gingen met drie mensen achterop spelen en hij is de minst snelle. Het was dus een tactische wissel. Als hij juichend het veld afkomt, dat zou ik veel erger vinden."
Niek Oosterlee: "Wij bepaalden wat er gebeurde"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.