RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SCHC haalt genadeloos uit op bezoek bij Pinoké; Kampong verliest

BILTHOVEN/UTRECHT - De hockeysters van SCHC hebben de titelaspiraties in de Hoofdklasse nog maar eens kracht bijgezet. De Bilthovense ploeg won op bezoek bij Pinoké met liefst 1-8.

TOPSCORERSLIJST
Yibbi Jansen blijft maar op schot namens SCHC. De twintigjarige speelster scoorde tegen Pinoké twee keer en bracht haar seizoenstotaal daarmee op zestien. Den Bosch-speelster Frédérique Matla was in het met 1-7 gewonnen duel met Victoria liefst vier keer trefzeker en voert daarmee de topscorerslijst van de Hoofdklasse aan. Oranje-international Matla staat op twintig goals, vier meer dan Jansen.

De overige doelpunten aan SCHC-kant werden gemaakt door Pien Dicke, Sarah Jaspers, Xan de Waard, Laurien Leurink en Kyra Fortuin.

KAMPONG
Het Utrechtse Kampong wist in tegenstelling tot regiogenoot SCHC niet te winnen. De ploeg van Michiel van der Struijk ging met 1-2 onderuit tegen Hurley. Lisa Gerritsen bracht Kampong wel op voorsprong, maar daarna toonde Hurley veerkracht en scoorde het twee keer via Romée Corver en Lieke van Wijk.

RANGLIJST
SCHC staat twee punten achter koploper Den Bosch. Kampong daalt af naar plek zes.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -