RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules vergeet zichzelf te belonen voor goede slotfase

1/2
UTRECHT - Hercules heeft in de Derde divisie met 1-2 verloren van OFC. De Utrechters kenden een sterke slotfase, maar kwamen toch net tekort.

Verslaggever Arnold Schenk over het duel van Hercules


Het hoger geklasseerde OFC kwam na een half uur verdiend op voorsprong. Het was spits Bilal el Amrani die de Hercules-defensie bij de tweede paal te vlug af was en kon binnenschieten: 0-1.

Na ruim een uur spelen werd de score verdubbeld door OFC. Net op het moment dat Hercules-trainer Jochem Twisker twee aanvallende wijzigingen wilde doorvoeren viel de 0-2. Tim Freriks tekende voor de treffer namens de bezoekers uit Oostzaan.

Na het inbrengen van Omar El Ghazouani kwam Hercules beter in het spel. Het resulteerde een kwartier voor tijd in de aansluitingstreffer, toen Oussama Lahri de bal uiteindelijk het doel in werkte. Helaas was het net te weinig voor de Herculanen, die ondanks de getoonde veerkracht na negentig minuten toch met lege handen stonden.

'34 Bilal el Amrani [0-1]
65' Tim Freriks [0-2]
74' Oussama Lahri [1-2]

Hercules moet inmiddels serieus achterom kijken op de ranglijst van de Derde divisie. Het elftal van Twisker staat na twaalf wedstrijden op een veertiende plaats, net boven de degradatiezone.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -