RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland dichtbij stunt, maar verliest van koploper

HOOGLAND - Hoogland was zondag dichtbij een stunt tegen koploper OSS'20, maar in de blessuretijd ging het fout. Uit een strafschop viel de beslissende 2-1.

Hoogland was in de eerste helft een maatje te klein voor OSS'20, dat veel kansen creŽerde. In de zeventiende minuut viel terecht de 1-0 van OSS'20. Hoogland stelde daar twee grote kansen tegenover.

VEEL REDDINGEN
Het ongeslagen OSS'20 kwam sterk uit de kleedkamer voor de tweede helft. Doelman Sebastiaan Bruins zorgde, net als in de eerste helft, dat de achterstand niet groter werd.

BAUM
De 2-0 hing dus eerder in de lucht, maar in de 72e minuut scoorde Hoogland via, wie anders, Henk Baum. Hij was in de afgelopen twee wedstrijden ook belangrijk voor zijn ploeg door te scoren.

Lang leek 1-1 de eindstand te worden, maar in de blessuretijd scoorde OSS'20 uit een penalty de winnende. Tony de Groot mocht zich matchwinner noemen.

17' Tom Pijnenburg [1-0]
72' Henk Baum [1-1]
90' Tony de Groot [2-1 pen.]

RANGLIJST
Hoogland wacht ondertussen al elf wedstrijden op rij op een zege. De ploeg van trainer Raymond Prins blijft voorlaatste, doordat hekkensluiter Quick zondag ook verloor.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -