RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Stuivertje wisselen in Promotieklasse: SCHC alweer koploper af

BILTHOVEN/ZEIST - De hockeyers van SCHC hebben niet lang kunnen genieten van de koppositie in de Promotieklasse. De Bilthovenaren kwamen in eigen huis niet verder dan 1-1 tegen Laren.

De bezoekers kwamen na een kwartier op voorsprong via Pieter Paul Houting en dus moest SCHC in de achtervolging. Cédric Terwel tekende een kwartier na de Larense treffer voor de verdiende gelijkmaker en daarna was het SCHC dat bleef aandringen.

Het resulteerde in de slotfase een aantal keer bijna in de 2-1, maar uiteindelijk moest SCHC genoegen nemen met een punt. De ploeg van Marieke Dijkstra verspeelde daarmee kostbare punten in de strijd om de bovenste plaatsen van de Promotieklasse.

SCHAERWEIJDE
Schaerweijde scoorde er lustig op los tegen Were Di. Ronald Brouwer was de grote man aan de kant van de hockeyers uit Zeist, door drie keer te scoren. Dominic Aarts (2), Hidde Phijffer en Pieter-Jan Voerman bepaalden de eindstand op 7-1. Bram Hester scoorde de enige treffer namens Were Di.


VOORDAAN
Voordaan ging met 2-0 onderuit tegen Qui Vive. De ploeg uit Groenekan ging op bezoek in Uithoorn en twee goals van Qui Vive-speler Jelle Westendorp bezorgden Voordaan de nederlaag.

RANGLIJST
Vorige week pakte SCHC de koppositie van de Promotieklasse nog over van regiogenoot Schaerweijde, maar na de elfde speelronde is geen van beide regioploegen nog lijstaanvoerder. Hdm profiteerde van het puntenverlies van SCHC en staat nu op nummer één.

SCHC staat tweede en nummer drie Schaerweijde heeft een punt minder dan de Bilthovenaren. Voordaan zakt af naar plek negen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -