RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Trots overheerst bij Kampong ondanks nederlaag: "Gevochten als team"

1/4
UTRECHT - Met een arsenaal aan afwezigen verloor Kampong zondag met 3-2 van Rotterdam. Coach Alexander Cox was na afloop trots op de manier hoe zijn ploeg, wat ervan over was, knokte.

Daar word je wel moedeloos van"
Alexander Cox

"Ik ben teleurgesteld dat we geen resultaat halen, maar ik ben wel trots op het elftal hoe ze vandaag gespeeld hebben", zegt Cox. "Ik vind dat we veel meer verdiend hebben dan dat we gekregen hebben. Maar het gaat in topsport om resultaat en dat hebben we niet."

AFWEZIGEN
Kampong miste zondag bijna een elftal aan spelers. Sander de Wijn, David Harte, Floris de Ridder, Jasper Luijkcx, en Casper Roelofs waren er niet bij vanwege blessures en ziekte. Bj÷rn Kellerman ontbrak vanwege een schorsing. Daarnaast viel Robbert Kemperman tijdens het duel met Rotterdam geblesseerd uit. "Daar word je wel moedeloos van. Je moet natuurlijk wel door. Het is natuurlijk heel vervelend omdat je niet door kan pakken met je elftal. Je kan als ploeg nu niet de volgende stap zetten", zegt Cox.

Alexander Cox: "Mijn jongens hadden op basis van inzet meer verdiend""


Ook Lars Balk baalt enorm van de afwezigen. "Complimenten hoe we het met zijn twaalven hebben opgepakt. Ik zie daar wel het positieve van in, dat we vandaag hebben gevochten. " Over drie wedstrijden breekt de winterstop aan bij de Hoofdklasse. "Het is nu drie weken in een stand om resultaat te behalen, dan zien we na de winterstop wel weer verder."

Lars Balk: "We missen wel heel veel jongens"


DOMME GELE KAART
Jonas de Geus pakte net na de aansluitingstreffer(3-2) een gele kaart. Kampong moest daardoor in de laatste minuut, waarin het op zoek ging naar de gelijkmaker, met een man minder spelen. De Geus kreeg geel vanwege woede die hij uitte op de scheids. "Ik had dat niet moeten doen", zegt De Geus. "Ik vond de scheidsrechters niet op hun best. Het was ook een stukje frustratie omdat ik vond dat we vandaag meer verdiend hadden."

Jonas de Geus: "Dat had ik niet moeten doen"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -