RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eemdijk haalt met Nigel van Zelst goalgetter van Roda'46

LEUSDEN/EEMDIJK - Eemdijk heeft de aanvallende versterking voor volgend seizoen al binnen. Nigel van Zelst uit Zeist maakt de overstap van Roda'46 uit Leusden. Hij tekent een eenjarig contract bij de Hoofdklasser.

Van Zelst is alles behalve een onbekende voor Eemdijk-trainer Willem Romp. De twee werkten afgelopen seizoen samen bij Roda'46. Vorig jaar scoorde Van Zelst 23 keer in de Eerste Klasse en dit seizoen staat hij namens de ploeg uit Leusden op zeven goals uit negen duels.

VERVOLGSTAP
"Ik ben blij met de kans die Eemdijk mij geeft", aldus Van Zelst. "Voor mezelf wil ik er alles uithalen wat erin zit en dat gaat dan stap voor stap. Eemdijk is een mooie vervolgstap op Roda '46, waar ik het uitstekend naar mijn zin heb."

Het binnenhalen van Nigel is een garantie voor extra doelpunten"
Jan van Twillert, technisch manager Eemdijk

Technisch manager Jan van Twillert is blij met de doelpuntenmaker, want ondanks de goede prestaties in de Hoofdklasse dit jaar, is Eemdijk te afhankelijk van Bas Buimer. "Er was vanuit ons geen enkele twijfel hem te benaderen nadat we hem dit seizoen weer een aantal keer aan het werk hebben gezien. Het binnenhalen van Nigel is een garantie voor extra doelpunten", zegt technisch manager Jan van Twillert.

"Met Bas Buimer hebben wij al een fantastische spits in huis, maar we merken dat we naast hem een speler nodig hebben die complementair aan hem is en die ook doelpunten kan maken. Met Nigel hebben we dat type in huis gehaald."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -