RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Quirine Lemoine wint dubbeltoernooi in Antalya: "Mooie week geweest"

WOERDEN - Tennisster Quirine Lemoine heeft het dubbelspel van het ITF-toernooi van Antalya gewonnen. De Woerdense wist samen met de talentvolle landgenote Gabriella Mujan het Turkse toernooi te winnen.

Lemoine en Mujan wisten de finale met 6-3 en 6-4 in sets te winnen van het Roemeens-Russische koppel Gaspar/Rudiukova. Het Nederlandse team was in Antalya als vierde geplaatst.

HELPENDE HAND
"Normaal gesproken speel ik hogere toernooien", zegt Lemoine tegen RTV Utrecht. "Maar Gabriella traint bij dezelfde academy. Ik heb haar een weekje geholpen tijdens het toernooi en we dubbelden samen. Ik denk dat ze elke dag stapjes heeft gemaakt en dat we elkaar beter leerden kennen, waardoor we hebben gewonnen samen. Voor mij is het een mooie week geweest waarin ik wat potjes kon spelen voor het volgende seizoen."

Voor de Woerdense wacht in december nog het Nederlands kampioenschap. Daarna richt ze haar blik op het seizoen 2020. Eerder dit jaar won Lemoine ook al ITF-dubbeltoernooien in Singapore en Den Haag.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -