RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitblinkende doelman Schaap getriggerd: "Als ik boos ben keep ik mijn beste wedstrijden"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Doelman Jaimy Schaap was zaterdag de grote man aan de zijde IJsselmeervogels. De sluitpost zei na afloop dat hij boos was en daarom wist uit te blinken.

Als je me triggert dan kan je het krijgen"
Jaimy Schaap

IJsselmeervogels was met 0-1 te sterk voor Scheveningen. Vooral in de tweede helft hield Schaap zijn ploeg met knappe reddingen op de been. Naar verluidt begon zijn positie de laatste weken ter discussie te staan. "Ik heb een lekkere pot gespeeld. Als ik boos ben keep ik mijn beste wedstrijden en sneer ik heel veel mensen de mond", zegt Schaap duidelijk. De doelman wilde niet zeggen waarom hij boos was. "Als je me triggert dan kan je het krijgen. Ik ga niet zeggen waardoor ik getriggerd was", zegt Schaap met een grijns.

"Ik heb van huis uit altijd geleerd dat je hard moet werken en dat het dan wel goed komt. Als mensen je willen naaien of wat dan ook dat je dan moet laten zien dat ze je niet kunnen naaien, dat heb ik vandaag laten zien", sluit Schaap het gesprek af. "Schaap keepte vandaag geweldig", zegt trainer Ted Verdonkschot. "Ik weet niet waarom hij zo boos is geworden, ik weet niet waar hij op doelt", was alles wat Verdonkschot over de uitspraken van zijn keeper zei.

Als je hard werkt dan komt het wel goed"
Jaimy SchaapJaimy Schaap was boos op bepaalde mensen en wilde daardoor uitblinken


NIET VERDIEND
"Op basis van de tweede helft hebben we niet verdiend om te winnen. Een gelijkspel was passender geweest. Het is mooi dat we hem zo over de streep trekken", zegt Schaap over de zege. Verdonkschot sluit zich daarbij aan. "De eerste helft was prima, op basis van de tweede helft verdienen we het absoluut niet. Het voetbal dat moeten beter dat weten we, maar dit is natuurlijk wel een opluchting."

Het voetbal moet beter dat weten we"
Ted Verdonkschot

Ted Verdonkschot is na de benauwde zege opgelucht
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -