RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Niek Oosterlee weg bij GVVV: "Ik had nog wel een jaar door willen gaan"

1/2
VEENENDAAL - Niek Oosterlee wilde niet per se weg bij GVVV. Het bestuur van de amateurclub uit Veenendaal heeft besloten om na dit seizoen afscheid te nemen van de trainer. "Het komt niet van mij af, ik had nog wel een jaar door willen gaan", aldus Oosterlee.

Die andere redenen, daar kan ik helemaal niets mee"
Niek Oosterlee

"Veel trainers zeggen dat ze zelf weg gaan, maar ik heb het naar mijn zin en ik vind dat heel belangrijk, als je ergens goed wil kunnen werken. Ik heb hier drie jaar met veel plezier naartoe gereden. Als je dat met plezier doet, kan je het ook opbrengen. Met veel pijn in het hart sla ik straks de deur achter mij dicht", zegt de huidige trainer van GVVV.

FRISSE WIND
Het bestuur van GVVV hakte de knoop dus zelf door. Daar waren meerdere redenen voor. "Met eentje kan ik leven. Veel trainers hebben een houdbaarheidsdatum van drie jaar. De club heeft gekozen voor een nieuwe, frisse wind. Voor iemand met een nieuwe kijk en andere ideeën. Dat zal voor mij ook zo zijn bij een andere club misschien."

"Die andere redenen, daar kan ik helemaal niets mee. Dat vond ik een beetje vergezocht", zegt Oosterlee. Welke dat zijn, wilde hij niet kwijt. "Daarvoor moet je bij het bestuur zijn."

Niek Oosterlee: "De redenen van het bestuur vond ik een beetje vergezocht"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -