RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland nieuwe hekkensluiter na gelijkspel

HOOGLAND - Hoogland is de nieuwe hekkensluiter van de Derde divisie. De ploeg van Raymond Prins speelde met 2-2 gelijk tegen Jong ADO Den Haag en neemt de laatste plaats over van Quick, dat met 1-0 won van FC Lienden.

Jong ADO Den Haag was de betere ploeg in een boeiende eerste helft. Toch was de eerste grote kans voor Hoogland, dat de score opende. Na ongeveer twintig minuten scoorde Coen Heus een prachtige treffer.

Lang kon Hoogland niet genieten van de voorsprong. De bezoekers kregen een penalty, die verzilverd werd door Yahya Boussakou. Jong ADO Den Haag kreeg daarna veel mogelijkheden om op voorsprong te komen.

In de tweede helft bleef Hoogland onder druk staan, maar kwam de thuisploeg voor de tweede keer op voorsprong. Wie anders dan Henk Baum was de doelpuntenmaker. Hij was de afgelopen wedstrijden ook belangrijk met doelpunten.

Wederom kon Hoogland niet op 2-1 blijven. Cain Seedorf, de beste man aan de zijde van Jong ADO Den Haag, kreeg de goal op zijn naam. De toeschouwers zagen nog één goal van Hoogland, maar die werd afgekeurd vanwege buitenspel.

22' Coen Heus [1-0]
29' Yahya Boussakou [1-1 pen.]
70' Henk Beum [2-1]
72' Cain Seedorf [2-2]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -