RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Frustraties bij Hoogland: "We hebben niks aan een punt"

1/3
HOOGLAND - Hoogland beleefde een frustrererende middag door het 2-2 gelijke spel tegen Jong ADO Den Haag. "We hebben niks aan een punt. Als je elke keer gelijkspeelt, sta je aan het einde van het jaar nog steeds onderaan", vertelt Oskar van Logtestijn.

Misschien het meest zure moment voor Hoogland was dat de 3-2 werd afgekeurd vanwege buitenspel. Door de ogen van Van Logtestijn en trainer Raymond Prins was dat onterecht. De coach zegt: "De penalty werd makkelijk gegeven. Ik ga het nog eens terugkijken. Meer beslissingen waren niet rechtvaardig."

Raymond Prins: "Naast de afgekeurde goal waren meer beslissingen niet rechtvaardig."


Door de nederlaag en winst van Quick zakt Hoogland naar de laatste plaats in de Derde divisie. Van Logtestijn: "We verliezen vaak met één goal verschil of spelen gelijk. Winnen doen we bijna niet. Dat schiet niet op."

Oskar van Logtestijn: " Als je elke keer gelijkspeelt, sta je aan het einde van het jaar nog steeds onderaan."


TRAINERSNIEUWS
Prins maakte deze week bekend te stoppen na dit seizoen bij Hoogland. Hij vond dat zijn spelers hierop in de wedstrijd goed reageerden. "De meesten ken ik zo lang, dus ik had niet anders verwacht." De komende weken gaat Prins nadenken over zijn toekomst, maar dit seizoen ligt focus nog vol op Hoogland. "Tot het einde van het seizoen zal je niet aan mij merken dat ik vertrek."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -