Eric Meijers keert met Spakenburg terug in Groesbeek

© Orarnge Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eric Meijers zat als coach van Achilles'29 20 keer op de bank bij de dorpsderby tegen De Treffers. Zaterdag zit hij als trainer van Spakenburg op de bank op sportpark Zuid. Vorig seizoen ging Meijers met VVSB op bezoek bij De Treffers. Toen werd het 0-0.
Spakenburg boekte vorig seizoen in Groesbeek een knappe 4-1 zege. Twee jaar eerder, in het seizoen dat de Blauwen uit de Tweede divisie degradeerden, won De Treffers met 1-0.
De Blauwen zijn in vorm. Na de blamage in Scheveningen, toen met 5-0 werd verloren, won de ploeg vier competitieduels op rij. De eerste twee zeges waren onder interim-coach Chris de Graaf, de laatste twee onder Eric Meijers. Spakenburg is door die reeks gestegen naar de negende plaats. De Treffers heeft evenveel punten en is zesde.
Marlon Versteeg keert bij Spakenburg terug van een blessure. Majid Ghaddari is er nog niet bij, de langdurig geblesseerden Olaf van de Sande, Roy Terschegget en Mike Vreekamp evenmin.
De Treffers - Spakenburg begint zaterdag om 18.00 uur en is daardoor niet live te volgen bij Radio M Utrecht. Wel komen verslag en reacties op rtvutrecht.nl.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.