RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Opnieuw wedstrijd van de waarheid voor Hercules

UTRECHT - Hercules speelt zondag in de Derde divisie B opnieuw een wedstrijd van de waarheid. Nadat vorige week werd gewonnen van directe concurrent DEM, volgt nu een thuisduel tegen Quick uit Den Haag. Bij winst kan Hercules de degradatiezone achter zich laten.

Sterker nog, door een zege zouden de Utrechters van de elfde naar de zevende plaats kunnen stijgen, mits de andere resultaten gunstig zijn. Het probleem bij Hercules: de mannen van Jochem Twisker zijn dit seizoen nog wisselvalliger dan het weer.

Tegenstander Quick stond een paar weken geleden nog stijf onderaan, maar heeft de weg naar boven inmiddels gevonden. Quick verloor de eerste zeven duels van de competitie, maar haalde uit de afgelopen zes duels elf punten. Er komt dus een ploeg in vorm naar Voordorp. En die ploeg verloor in de Derde divisie nog nooit in Utrecht van Hercules.

Bij Hercules ontbreken de geblesseerden Matthijs Blijham, Ralph Hovestad en Dave Hensbergen. Bjorn van Gorcom en Tyrone Fonville zijn weer fit.

HOOGLAND
Hekkensluiter Hoogland wacht een lastige uitwedstrijd bij Blauw Geel'38 maar dat de ploeg tegen Raymond Prins niet voor een kleintje vervaard is, toonden ze twee geleden. Toen werd op het nippertje verloren van de ongenaakbare koploper OSS1920.

Frank Voorwald en Fouad Dahmadi ontbreken bij Hoogland, net als Stijn Mossink. Jordan Kemp keert terug na een schorsing.

LIVE
De duels van de beide derdedivisionisten uit de de provincie zijn zondag live te volgen bij Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -