RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van den Brom laat niets los over mogelijke ingrepen

1/2
UTRECHT - John van den Brom was zichtbaar minder vrolijk dan anders, toen hij na de vrijdagtraining bij de pers naar binnen stapte om vooruit te blikken op de komende wedstrijd van FC Utrecht, uit tegen FC Groningen. "Maar dat is logisch, na drie nederlagen sta je hier anders dan na drie overwinningen", zei de Amersfoorter.

Toch was hij het chagrijn wel kwijt. "Er zijn betere omstandigheden om de week in te gaan, maar je moet ook analiseren en de ploeg voorbereiden op de volgende wedstrijd." Over wat er uit de analyse was gekomen was Van den Brom helder. "Het was vooral aan de bal niet goed, we maakten verkeerde keuzes en te veel fouten."

"Je hebt 20, 21 man die allemaal een optie zijn. Anders zitten ze hier niet"


Aanvoerder Willem Janssen stelt dat het niet aan de energie heeft gelegen. "De conclusie uit de gps-apparatuur die wij dragen was ook dat er heel veel energie zat in de wedstrijd. Dus het ligt niet aan de bereidheid, maar er kwam geen goed voetbal uit voort.'

REVANCHE
Janssen en FC Utrecht reizen dus zondag vol revanchegevoelens af naar Groningen. "We moeten winnen. Zo snel mogelijk", zegt Janssen. "Zondag is daar de eerste gelegenheid voor. We wilen ze snel mogelijk die nare smaak wegspoelen."

Probleem daarbij is ook dat FC Utrecht al drie duels niet gescoord heeft. "Dat was ook tegen AZ een probleem", stelt Willem Janssen. "Toen kwamen we wel door en haalden we er te weinig uit. Drie weken geleden tegen Fortuna maakten we zes. Dus we kunnen het wel."

Willem Janssen: "Drie weken geleden, tegen Fortuna, konden we het wel"


WIJZIGINGEN
Welke elf er zondag in de basis zullen starten, is nog wel de vraag. "De reserves zien dit ook", sprak een boze Van den Brom zondag, direct na de nederlaag tegen RKC. Daaruit mogen we opmaken dat er zondag tegen FC Groningen een aantal andere namen in de basis zullen staan. "Je hebt 20, 21 man die allemaal een optie zijn", zegt Van den Brom nu. "Anders zitten ze hier niet."

Maar of hij wijzigingen gaat doorvoeren, en zo ja welke, wilde de oefenmeester niet zeggen. Zelfs de vraag of Mark van der Maarel, die vorige week geblesseerd ontbrak, terugkeert in de basis, bleef onbeantwoord.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -