GVVV loopt tegen nederlaag aan bij Kozakken Boys

© RTV Utrecht / Bert Kous
VEENENDAAL - GVVV heeft voor het eerst in de Tweede divisie op De Zwaaier verloren van Kozakken Boys. Bij de afwezigheid van topscorer Berry Powel werd het 4-2 voor de ploeg uit Werkendam.
Een korte samenvatting van Kozakken Boys - GVVV (door Bert Kous)

KOZAKKEN BOYS SLAAT VROEG TOE

GVVV controleerde de beginfase, maar kwam na een klein kwartier op achterstand. Tyrone Conraad zette Kozakken Boys tegen de verhouding in een 1-0 voorsprong na gepruts in de defensie van GVVV.
De Veenendalers waren vervolgens helemaal de kluts kwijt, waardoor de 2-0 van de thuisploeg niet als een verrassing kwam. Het was Jeffrey Rijsdijk die binnen kon schieten.
GVVV richtte zich op slag van rust nog even op. Met een beetje geluk belandde een afstandschot van Wesley Goeman in het doel, waardoor 2-1 de ruststand was.

GVVV LOOPT ACHTER DE FEITEN AAN

Kozakken Boys wist na de pauze snel het verschil weer op twee te brengen: opnieuw was het Conraad die GVVV-keeper Johan Jansen wist te passeren. Zo werd het 3-1.
De uitploeg van trainer Niek Oosterlee zette nog aan voor een slotoffensief, maar het moest daarbij ook waken voor de counter van Kozakken Boys. Een van die tegenaanvallen leidde tot een corner, die bij het ingaan van de blessuretijd in de 4-2 resulteerde.
Daarmee was de wedstrijd beslist en wist GVVV dat het de tweede uitnederlaag van het seizoen aanliep. De Veenendalers blijven daardoor op 21 punten uit zestien duels in de middenmoot van de Tweede divisie staan.
14' Tyrone Conraad [1-0]
26' Jeffrey Rijsdijk [2-0]
45' Wesley Goeman [2-1]
57' Tyrone Conraad [3-1]
78' Soufiane Laghmouchi [3-2]
91' Sven van Ingen [4-2]