RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van den Meiracker tekent twee jaar bij: 'In de spelersgroep is er niets aan de hand'

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Danny van den Meiracker tekent komende maandag een contract dat hem nog voor twee seizoenen verbindt aan IJsselmeervogels, zo bevestigt de spits tegenover RTV Utrecht. Van den Meiracker zegt het bij De Vogels nog hartstikke naar zijn zin te hebben.

Ik ga de discussie met de trainer niet meer aan"
Danny van den Meiracker

Binnen de spelersgroep zouden er problemen zijn rond Van den Meiracker. Spelers hebben gezegd dat Van den Meiracker beter niet opgesteld kon worden. 'Als hij niet in vorm is dan speel je met zijn tienen', klonk het.

"Onder de spelers is er niets aan de hand, ik weet niet wie dat heeft verzonnen. Dat zeg ik niet om mijn eigen hachje te redden. Komende maandag teken ik voor twee jaar bij", zegt de spits.

Van den Meiracker begon op de bank: "De reden die de trainer vandaag aan mij gaf vond ik nergens op slaan"


OP DE BANK
Van den Meiracker begon zaterdag het duel met Noordwijk op de bank. Met de reden daarvoor was hij het niet eens. "Als het een goede reden is dan ben ik boos op mijzelf. De reden die de trainer vandaag aan mij gaf vond ik nergens op slaan, dan leg ik mij erbij neer", aldus Van den Meiracker over Ted Verdonkschot.

"Ik ga de discussie met de trainer niet meer aan. Ik heb het erbij gelaten." Uiteindelijk zorgde Van den Meiracker voor de beslissende 4-2. "In dat schot zat geen frustratie", zei hij na afloop.
Van den Meiracker speelt sinds de zomer van 2018 voor IJsselmeervogels. Die transfer was pikant. Hij kwam namelijk van 2015 tot 2017 uit voor de buren van Spakenburg.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -