SCHC niet ongeslagen winterstop in, Kampong wint weer eens

© Orange Pictures
BILTHOVEN/UTRECHT - De hockeysters van SCHC hebben de eerste nederlaag van het seizoen geleden in de Hoofdklasse. De Bilthovense ploeg ging op bezoek bij Amsterdam en verloor met 2-0.
Al na twee minuten moest SCHC, dat midweeks met 4-1 won van Laren, al in de achtervolging. Sosha Benninga tekende voor de Amsterdamse treffer. Ondanks een arsenaal aan kansen om op gelijke hoogte te komen was het de thuisploeg die na een uur hockeyen de voorsprong verdubbelde. Het was Charlotte Vega die de eindstand op het scorebord zette en SCHC daarmee een gevoelig verlies bezorgde.

KAMPONG

Na een nipte 3-2 nederlaag tegen koploper Den Bosch vorige week kwam het Utrechtse Kampong zondag weer eens tot een overwinning. De ploeg van Michiel van der Struijk won met 3-2 van Victoria, dankzij treffers van Renee van Laarhoven, Michelle Simons en Malou Pheninckx.

RANGLIJST

SCHC is de nummer twee van de Hoofdklasse en volgt koploper Den Bosch op vijf punten. Kampong staat vijfde. Beide ploegen gaan nu de winterstop in en vervolgen het veldseizoen in maart.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.