Strafcornerkanon Janssen slaat Kampong naar zege

© RTV UTRECHT / Floris Mulder
UTRECHT - De hockeyers van Kampong hebben zondag in de Hoofdklasse Hurley verslagen. De Utrechters wonnen met 4-2. Jip Janssen maakte alle doelpunten namens Kampong.
Na tien minuten spelen opende Janssen via een strafscorner de score. Het was even wachten op zijn tweede. In de 47e minuut zette hij de 2-0 op het scorebord.
Tien minuten na de 2-0 maakte Noam Sheridan namens de bezoekers de aansluitingstreffer: 2-1. Drie minuten later was het weer raak voor Janssen. De 3-1 werd ook via een strafcorner op het scorebord gezet. Via Kenny Bain werd het de laatste vijf minuten nog spannend. Namens Hurley maakte hij de 3-2. Janssen maakte twee minuten voor tijd zijn kwartet in strafcorners compleet: 4-2.
10' Jip Janssen [1-0]
47' Jip Janssen [2-0]
57' Noam Sheridan [2-1]
61' Jip Janssen [3-1]
65' Kenny Bain [3-2]
68' Jip Janssen [4-2]

RANGLIJST

Kampong staat vijfde in de Hoofdklasse. Het verschil met nummer vier Rotterdam is drie punten. Kampong heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. De top vier gaat aan het einde van het seizoen in de play-offs spelen om het landskampioenschap.