RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Liedje 'Huisje Op Wielen' klinkt weer bij Hoogland: 'Lang niet gehoord'

1/3
HOOGLAND - 'Maar ik wil dan wel een huisje op wielen', galmde door de kleedkamer van hekkensluiter Hoogland na de knappe 3-5 zege op Blauw Geel'38, de nummer vier van de Derde divisie. Raymond Prins: "Dat liedje heb ik al lang niet meer gehoord. De winst mag gevierd worden."

De middag begon niet zoals gewend voor Hoogland. De buschauffeur wist niet de weg naar het sportpark in Veghel te vinden, waardoor de ploeg van Raymond Prins pas driekwartier voor de aftrap aankwam. "Laten we maar niet vaker te laat komen, we begonnen het duel niet goed."

Raymond Prins: "Laten we maar niet vaker te laat komen, we begonnen het duel niet goed"


WIND
De 21e minuut was de minuut van Dave Dekker. Hij nam de hoekschop en die vloog er in een keer in. "Ik probeerde de bal op de penalystip te mikken en hoopte dat die door de wind naar de tweede paal vloog. Ik hoorde van Henk (Baum, red.) dat de keeper daar net iemand had weggestuurd."

Dave Dekker: "Ik hoopte dat de bal door de wind naar de tweede paal vloog"


De vorige goal van de verdediger viel een jaar geleden. Die was bijna een replica van de treffer tegen Blauw Geel'38. Raymond Prins vond de goal uit de lucht vallen, maar was er niet minder blij om. "We hadden dat doelpunt nodig, want we hadden het moeilijk na de 1-0."

We hadden de goal van Dave (Dekker, red.) nodig, want we hadden het moeilijk na de 1-0"
Raymond Prins

STOUTE SCHOENEN
Na de 3-5 zege klonk het liedje Huisje Op Wielen van Frank van Etten in de kleedkamer van Hoogland. "Die heb ik al lang niet meer gehoord. De zege mag gevierd worden", vindt Prins. Zijn ploeg staat onderaan op plek zeventien. De nummer tien heeft slechts drie punten meer. Hoogland speelt nog ťťn duel tot de winterstop, thuis tegen Groene Ster. Prins: "Laten we dan nog een keer de stoute schoenen aantrekken en nog zo'n resultaat als vandaag halen. Dan ziet de winterstop er heel anders uit."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -