Ook reserves FC Utrecht kloppen FC Groningen

© René van den Berg
UTRECHT - De reserves van FC Utrecht hebben een oefenduel tegen de reserves van FC Groningen gewonnen. Op een zeiknat sportpark Zoudenbalch werd het 4-0 voor FC Utrecht.
FC Utrecht speelde vooral voor rust erg goed. Bart Ramselaar opende de score. Via Issah Abass en een eigen doelpunt van Bart van Hintum, die een voorzet van Giovanni Troupée achter zijn eigen doelman werkte, was de ruststand 3-0.
Na rust wist FC Groningen wat meer kansen te creëeren, maar scoorde niet. In de slotfase werd Eros Maddy gevloerd in het strafschopgebied en bepaalde Abass uit de toegekende strafschop de eindstand op 4-0.
Bij de reserves van FC Utrecht kwamen onder meer Giovanni Troupée, Bart Ramselaar, Rico Strieder, Urby Emanuelson en David Jensen in actie © René van den Berg
Bij beide teams kwamen spelers in actie die het afgelopen weekend niet of nauwelijks hadden gespeeld en die, in het geval van FC Utrecht, niet speelgerechtigd zijn voor het beloftenteam. Zo kwamen onder meer Bart Ramselaar, Urby Emanuelson, David Jensen en Giovanni Troupée in actie in een team dat onder leiding stond van Dennis Haar.