RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Waterpolosters verliezen van Canada in voorbereiding op EK

UTRECHT - De Nederlandse waterpolosters hebben hun eerste wedstrijd op het toernooi om de Canada Cup verloren. In Montrťal was Canada net iets te sterk, 11-10. Oranje is in voorbereiding op de Europese titelstrijd, die binnenkort in Boedapest plaatsvindt.

UZSC-international Sabrina van der Sloot was met vier goals een van de topscorers van Oranje. Ook Maud Megens scoorde vier keer. Bente Rogge en Ilse Koolhaas maakten beiden ťťn treffer.

RUIME VOORBEREIDING
Nederland speelt in Montrťal ook nog tegen Rusland, China en de Verenigde Staten. Daarna reist de selectie van bondscoach Arno Havenga door naar het Amerikaanse Princeton, waar ze deelneemt aan de Holiday Cup (16-21 december)

Namens de Nederlandse selectie kwamen naast Van der Sloot ook Nomi Stomphorst uit Baarn en UZSC-speelsters Vivian Sevenich en Dagmar Genee in actie in Canada.

Het EK waterpolo is van 12-26 januari in Boedapest, Hongarije. In aanloop daar naartoe spelen de vrouwen op maandag 30 december in het Valleibad van Veenendaal nog een oefeninterland tegen China.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -